Szabó József

Több mint 30 éves gyakorlattal sokféle fejlesztési tevékenységet végzek, több sikeres projekt van mögöttem. Foglalkoztam folyamatszervezéssel és folyamatirányítással, automatizálással. Szoftver fejlesztéseim esősorban az adminisztrációs tevékenységet, többek között a bérelszámolást érintette.

Értékelemzéssel termék és technológia fejlesztést végzett csapatunk az ország különböző településein, többek között Szegeden, Debrecenben és Nyíregyházán.

28 évig vezettem az ország legnagyobb helyi média vállalkozását, ami jelentős sikereket ért el hazai és nemzetközi szinten is, Filmeket készítettünk szinte az összes kontinensen, forgató csoportunk többször járt az Egyesült Államokban, többek között a NASA-nál is. Játékfilmjeinket nemcsak hazánkban, hanem külföldön is bemutatták.

Egyetemi oktatóként 30 éve dolgozok, több könyvem és több mint 130 publikációm jelent meg. Elsődlegesen a stratégiai menedzsment és a marketing a fő érdeklődési területem, de foglalkozom a hallgatóimmal együtt projektek fejlesztésével és gyakorlati megvalósításával.

Az utóbbi időben a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket vizsgálom. Emellett a vezetést támogató vizualizációs  megoldásokat tanulom, elsősorban a power BI gyakorlati alkalmazásában mélyedtem el.

Mindezt a tudást új marketing projektekben használom fel.

Hobbim az automatizálás, okos megoldások tervezése és kivitelezése.

Te is új utakat keresel? Ideje elkezdeni!

Csapatunk jelenleg különféle projektek megvalósításával foglalkozik. Most a kiemelt téma a régebbi házak, lakások felújítása. Mindezt határidőre, a tervezéstől a kivitelezésig a megbízó igényeinek megfelelően, kiváló minőségben végezzük.


Néhány szó magamról

Aktív nyugdíjas vagyok rengeteg szabadidővel. Vegyészként végeztem és doktori fokozatot szereztem. Ezután megszereztem az értékelemző diplomát, majd ökológia doktorátust és neveléstudományi habilitációs címet értem el. Elvégeztem a mérlegképes könyvelő szakot is. Menedzserképző intézetet vezettem 10 évig. több egyetemen is oktattam a Debreceni Egyetem mellett, többek között Görlitzben és Krakkóban. Kétszer látogattam meg a kaliforniai egyetemet, ahol gyakorlatokon vettem részt. Írországban, Angliában és Spanyolországban a kulturális intézmények piaci és társadalmi problémáit, sikeres gyakorlatait tanulmányoztam.