KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAA coach

Lehetek egy „harmadik szem”, aki bár független és kívülálló, mégis a te célodat támogatja; akit nem befolyásolnak a félelmeid, a múltad, az elvárások.
Lehetek egy „sherpa”, akinek az a célja, hogy biztosak legyenek a lépéseid, és minél kevesebb teherrel haladj a választott úton.
Lehetek „idegenvezető”, akivel a saját jól megszokott világodban fedezel fel apró szépségeket, rejtett lépcsőket, sikátorokat, szokatlan panorámát.

És mindezt te éred el!
Te vagy a varázsló!
Tiéd a siker!

Hogyan?

Leülünk egy csöndes, nyugodt helyen és beszélgetünk.
Elmondod, mi az, ami gondot okoz neked, mi az a téma, amit jó lenne körbejárni; akadály, amit jó lenne leküzdeni; döntés, amit ideje lenne meghozni. Találkozunk ötször, tízszer, … hetente vagy kéthetente, ahogy az leginkább megfelel.

Én (coach) kérdéseket teszek fel, összefoglalom a válaszaidat, visszajelzéseket adok, te (coachee) őszintén, ahogy éppen érzed, válaszolsz, és kifejezed az érzéseidet.
Az én feladatom, hogy a régi mellett új szempontokat is találj a munkádhoz, az életed dolgaihoz, hogy segítselek akkor, ha a járt út már nem elég, vagy nem oda vezet, ahová szeretnéd.
Te a faladatod nagy részét már elvégezted azzal, ha eljöttél, és tényleg akarod a változást. Innentől kezdve csak tartsd ezt szem előtt, légy őszinte és légy jelen!

IMG_0626

Kapcsolat:

www.femcoach.hu

forgon.emese@gmail.com

Tel: +36209416752